Szimulátor bérlés

Iskolánk minden gépjármű kategóriára rendelkezik mobil szimulátorokkal, amelyek akár kiszállással is igénybe vehetők. Kérünk, tekintsd meg az alábbi bemutató videót, majd azt követően a videó alatt találod a különböző szimulátorokkal kapcsolatos további információkat.

A szimulátorok egy Mercedes Sprinter kisteherautóba épített (hűtő-fűtő klímás), az ország bármely pontjára kiszállítható (csak 220 V szükséges), valós kezelőszervekkel ellátott berendezések. Működésüket és programrendszerüket tekintve alkalmasak a kezdő és a már gyakorlott, rutinos vezetők kiszolgálására is!

Motorkerékpár szimulátor


A HONDA 15 év baleseti statisztikájára alapozva fejlesztette ki ezt a szimulátort, amely egészen az első méterek megtételétől kezdve segíti a motorost.

Személygépkocsi szimulátor


A szimulátor egy Mercedes Sprinter kisteherautóba épített (hűtő-fűtő klímás ), az ország bármely pontjára kiszállítható (csak 220 V szükséges), valós kezelőszervekkel ellátott berendezés.

Teherautó és autóbusz szimulátor


Megismertet a kezelőszervekkel, azok használatával, elindulás előtti teendőkkel, elindulással, megállással, majd magával a folyamatos haladással. Mindezt magyarázattal, megértést segítő ábrákkal, többszöri ismétléssel, végül számonkéréssel teszi.