Budiás Autós-Motoros Iskola

Iskolánk 1991-ben kezdte meg működését egyszemélyes vállalkozásként egy Skoda 120 L személygépkocsival. Az eltelt idő alatt lezajló változások mind minőségi, mind mennyiségi szempontból jelentősek voltak. Ma már az iskola saját, jól felszerelt oktatóbázisokkal rendelkezik, melyekben számítógépek, projektorok, interaktív táblák, tablók és makettek segítik tanulóink sokoldalú felkészülését.

A kezdetek

A kezdetek

Légkondícionált tantermeink Érd és Százhalombatta központjában találhatók.

Oktatójárműveink sok extrával felszerelt járművek, átlagéletkoruk 3 év. Képzési szolgáltatásunk a kategóriás képzéseken (M; A1; Akorl.; A; B; C; C+E; D; B+E) kívül kiterjed a szaktanfolyami képzésekre (GKI ; Gépkezelői , ADR vizsgák) is.

2005 szeptemberétől tanulóink az iskola saját rutinpályáján gyakorolhatnak, vizsgázhatnak. Kiszolgálóépületünkben kultúrált tanulóváró, motoros tanulóinknak öltöző áll rendelkezésre.

Szimulátorokkal (mopedtől az autóbuszig), üzemanyagtöltő-modellel, biztonsági öv paddal, "részegszemüveggel" biztosítunk PLUSZ szolgáltatásokat tanulóinknak!

A rutinpályánkon alakítottuk ki "BÜ" tantermünket, így a nagykategóriás (C; C+E; D; B+E) tanulóink a rutin és "BÜ" vizsgát együtt, egy napon is letehetik!

Kérjük tekintse meg honlapunkat! Reméljük a tájékoztatók, fényképek, videók és különböző extra szolgáltatások önmagukért beszélnek.


Tisztelettel:
Budiás János
iskolavezető